Skip to main content

Så får du din valp rumsren

 1. Då du vill att din valp ska göra sina behov ute, är det viktigt att det faktiskt är där du är. Ute, alltså! Gå därför ut ofta så att din nya vän får bra förutsättningar att göra rätt från början.
 2. När du leker med din valp blir hunden uppspelt. Då blir den även kissnödig. Stanna därför ute (eller gå ut om du leker inomhus) direkt efter leken så att hunden får kissa.
 3. Ha ett litet öga på tiden. Det får inte gå för lång tid mellan rastningarna. Då bäddar du för att din hund kissar inomhus. 4. Skäll aldrig på din valp när/om olyckan är framme, ge istället mängder med beröm då valpen gör vad den ska utomhus.
 4. Insättningar och uttag fungerar lika på människa och hund. Efter maten är det dags att gå ut och rasta hunden!
 5. När din valp vaknar - oavsett om det är morgon, middag eller natt - är det dags att kissa direkt. Var beredd!
 6. Om olyckan är framme, lyft inte upp din valp och gå ut direkt. Det kan hunden tolka som att "kissar jag på golvet får jag gå ut". Och det är ju knappast det som är tanken...
 7. Ge inte mat för sent på kvällen. Låt det gå några timmar mellan kvällsmålet och sista rastningen.
 8. När din valp blir kissnödig handlar det oftast om sekunder... ha därför alltid enkel tillång till ett par stövlar eller tofflor. Skor som går snabbt att ta på kommer att rädda mer än en situation inomhus!10. Till sist: Tid och tålamod! Även om det kan kännas tröstlöst en tid, kommer din valp att förstå hur du vill ha det samtidigt som hundens fysik utvecklas        och den kan hålla sig en längre tid.
Pris okänt

Information om Doggie

 • 59kr i frakt
 • Fraktfritt över 800kr
 • 1 års garanti
 • Blixtsnabb leverans
 • 14 dagars öppet köp

Dela oss!

Facebook Tweeta